OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic
Контакт
Отворена врата
Провера знања
Кућни ред
Настава
×
OS Miodrag Matic

Летопис за МАРТ школске 2019/2020. године

Мамама на дар

poseta izlet takmicenje OS Miodrag Matic

Поводом Међународног дана жена, решили смо да приредимо мало изненађење мамама наших ученика. На тај начин, желели смо да им захвалимо на константној подршци, сарадњи и поверењу које имају у нашу установу. За ову прилику, наши ученици су се потрудили и припремили рецитације, честитке и цветове. Захваљујући донацијама Цвећаре Казабланка у виду цвећа за маме, Сандре Трчков која је припремила торту и Драгани Василијевић студенткињи Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију која је у сарадњи са Пиен парфемима припремила поклоне, успели смо да изненадимо маме и скромним поклонима.


Спортска манифестација у сусрет Међународном дану жена

poseta izlet takmicenje OS Miodrag Matic

Под покровитељством Скупштине града, Секретаријата за спорт и омладину, Секретаријата за социјалну заштиту и градске општине Звездара, а у организацији Друштва за спорт и рекреацију инвалида општине Звездара и Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда данас је у спортском центру „Олимп“ одржана манифестација у сусрет Међународном дану жена. Наши ученици су се такмичили у више спортских дисциплина: стоном тенису, боћању, пикаду, висећој кугли, плочицама... Уживали су у свим спортским активностима, игри, забави и дружењу са вршњацима.

OS Miodrag Matic

Eдукативно-креативна радионица израде осмомартовских честитки

poseta izlet takmicenje OS Miodrag Matic

Дана, 4.03.2020. године, у нашој школи, одржана је едукативно-креативна радионица израде осмомартовских честитки. Наши ученици су уложили доста труда како би израдили што боље честитке и на тај начин показали своју љубав и пажњу према мајкама, бакама и теткама, које оплемењују њихову свакодневницу, чувају их, штите, пазе и саветују мудрим речима. Поред тога, уживали су у позитивној атмосфери, музици, разговору и смеху, што је додатно утицало на то да продукти њиховог рада буду оригинални, топли и шаренолики.

OS Miodrag Matic


ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

ЛЕТОПИС

Историја наше школе

Када је наша школа почела са радом, као и остали детаљи наше историје

Ко је био Миодраг Матић?

Упознајмо Миодрага Матића...

Развојни план

Развојни план наше школе од 2015/2016. до 2019/2020. године

Организација рада

Организација рада школе у току текуће школске године


© ОШ"Миодраг Матић"