OS Miodrag Matic
Контакт
Отворена врата
Провера знања
Кућни ред
Настава
×
OS Miodrag Matic

ОКТОБАР


Поклон часопис „Малац Радозналац“

Како прошлих тако и ове године настављена је сарадња са часописом „Малац Радозналац“ у виду бесплатних бројева часописа за рад са ученицима 5.10.2018. Тако ће и ове школске године наставни рад бити обогаћен занимљивим садржајима овог часописа за децу.


Посета Дино парку на Калемегдану

poseta izlet takmicenje OS Miodrag Matic

Ученици наше школе заједно са наставницима су посетили Парк диносауруса „Јура авантура“ на Калемегдану захваљујући учешћу на такмичењу „Шта знаш о саобраћају“. Уживали су посматрајући више од 35 реплика диносауруса и учили о времену у ком су живели.Круна излета је и посластица у којој су уживали.


Представа „Зачарани времеплов“

poseta izlet takmicenje OS Miodrag Matic

Дана 16.10.2018.године,за ученике наше школе одиграна је представа „Зачарани времеплов“ у просторијама Дома Омладине Београд. Дивни глумци: Владан Милић, Анђела Јовановић и Никола Малбаша су се потрудити да дочарају деци значај другарства. Лепо дружење са глумцима, а и продуцентом Андријом Милошевићем наставило се након представе када су ученици послужени разноврсним укусима крофни.


Посета Основне школе „Љубомир Аћимовић“ из Обреновца

Дана 19.10.2018. године посетиле су нас колеге из oсновне школе „Љубомир Аћимовић“ из Обреновца. Циљ ове посете је било пружање подршке и нових искустава у раду са децом са церебралном парализом.


Пројекат „Школски мозаик“

Пројекат „Школски мозаик“ реализован је у сарадњи са ОШ “Бранислав Нушић“ 2017/2018.школске године и настављен 2018/2019. кроз инклузивне радионице. Пројекат је изабран за јавно представљање на конкурсу „Примери успешних ваннаставних активности у основним,средњим школама и домовима ученика“ и ући ће у базу примера успешних ваннаставних активности ЗУОВ-a. Јавно представљање се одржало 25.10.2018. у ОШ “Вук Караџић“.


Посета наших ученика Сајму књига

poseta izlet takmicenje OS Miodrag Matic

Дана 28.10.2018. године, наши ученици су у пратњи наставног особља посетили 63. Међународни београдски Сајам књига. Ученици су имали прилику да на највећој манифестацији посвећеној књизи испрате актуелности код најзначајнијих домаћих и бројних иностраних писаца и издавача који представљају своја стара издања и актуелну продукција. Сајам књига под слоганом „Радост читања“ је манифестација од највећег угледа, уз учешће преко 100 домаћих и страних излагача.


Првенство Београда у боћању

poseta izlet takmicenje OS Miodrag Matic

Спортски савез особа са инвалидитетом у сарадњи са Друштвом за спорт и рекреацију инвалида општине Звездара, дана 30.10.2018. године, организовали су првенство Београда у боћању у СЦ „Олимп Звездара“. У фантастичној атмосфери у којој су деца уживала, остварени су одлични резултати. Наша школа и ове године може да се похвали сјајним медаљам. Овога пута освојили су сребрну и бронзану медаљу. Учествовало је шесторо ученика подељених у две тима.


ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

ЛЕТОПИС

Историја наше школе

Када је наша школа почела са радом, као и остали детаљи наше историје

Ко је био Миодраг Матић?

Упознајмо Миодрага Матића...

Развојни план

Развојни план наше школе од 2015/2016. до 2019/2020. године

Јавне набавке

Јавне набавке ОШ "Миодраг Матић"

>
© ОШ"Миодраг Матић"