OS Miodrag Matic OS Miodrag Matic
Контакт
Отворена врата
Провера знања
Кућни ред
Настава
×
OS Miodrag Matic

Летопис за ЈАНУАР школске 2019/2020. године

Донација компаније АВВ нашој школи

poseta izlet takmicenje OS Miodrag Matic

Наша школа је захваљјући донатору опремила своје просторије са два нова рачунара и телевизор које нам веома олакшавају извођење наставног процеса. Донатор је индустријска компанија АВВ која је технолошки лидер у дигитализацији индустрије и чине је четири глобална пословна сектора: Електроенергетска опрема, Индстријска аутоматизација, Роботика и Електромоторни погони. На једном од наших часова смо имали прилику да посматрамо пренос тениског меча, разговарамо о правилима игре и ученицима демонстрирамо тениске лоптице које су они и тактилно доживели.

OS Miodrag Matic

Божићни дар Верског добротворног старатељства

poseta izlet takmicenje OS Miodrag Matic

Традиционално Божићно даривање Верског добротворног старатељства одржано је 4. јануара 2020. године у крипти храма Светог Саве на Врачару. Ово Божићно даривање увеличао је наступ хора деце из основних школа „Др Драган Херцог“ и наше школе, као и инклузивног хора „Исон“. Након тога су ученицима пакетиће поделили патријарх Иринеј, владика Стефан и госпођа Кети Фенслоу.

OS Miodrag Matic

Набавка интерактивних дрвених кућица

poseta izlet takmicenje OS Miodrag Matic

Захваљујући новцу из донација, 9.1.2020. године, наша школа је опремила све учионице интерктивним дрвеним кућицама. Новчане донације ФЕРОМОНТ ИНЖЕЊЕРИНГ-а, ROYAL ANTIKOR-а, STARTING-а и МАК TRADE GROUP-е обезбедиле су куповину 9 великих интерактивних кућица. Поред тога, захвањујући акцији „Возило за туђе потребе“, и њиховој донацији нашој школи, купљене су 3 мале интерактивне кућице и 9 коцки. Ове кућице ће, кроз различите врсте задатака које се налазе на њима и адекватну подршку и усмеравање наставника, на веома интересантан и подстицајан начин, утицати на целокупнaн психомоторни развој наших ученика.

OS Miodrag Matic

Посета Белом двору

poseta izlet takmicenje OS Miodrag Matic

Ученици наше школе су имали прилику да присуствују традиционалном пријему за децу и додели поклона поводом новогодишњих и божићних празника, који су организовали принц Александар Карађорђевић и принцеза Катарина, 3.1.2020. године, у Белом двору. Деца су уживала у божићним поклонима, украсима, аниматорима и музичком програму, а саму свечаност је улепшао дечји хор Епархије шабачке.

OS Miodrag Matic


ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

ЛЕТОПИС

Историја наше школе

Када је наша школа почела са радом, као и остали детаљи наше историје

Ко је био Миодраг Матић?

Упознајмо Миодрага Матића...

Развојни план

Развојни план наше школе од 2015/2016. до 2019/2020. године

Организација рада

Организација рада школе у току текуће школске године


© ОШ"Миодраг Матић"